Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 29 березня 2016, 14:09

Львівські депутати перевірять результати виборів у Ходорові

Львівська облрада

Львівська облада вирішила перевірити результати виборів у Ходорівській об'єднаній громаді та перерахувати голоси.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Батьківщина".

Сьогодні на сесії депутати Львівської обласної ради підтримали звернення фракції ВО "Батьківщина" до голови Львівської ОДА Олега Синютки щодо можливих фальсифікацій під час підрахунку голосів виборів на Ходорівщині.

Відтак, депутати та Олег Синютка вирішили створити робочу групу, яка здійснить перерахунок голосів.

"До складу групи облради увійдуть представники політичних сил учасників виборчого процесу. Група виїде сьогодні до Ходорова на засідання ТВК. Наша політична сила надасть протоколи паралельного підрахунку з мокрими печатками для зняття сканкопій, такі ж протоколи, у разі наявності, надають і представники інших партій учасників виборчого процесу. Результат підрахунку, який здійснюватиметься за участі представників апарату облради, оприлюднять на офіційному сайті ради", – наголосив голова фракції ВО "Батьківщина" Юрій Гудима.

Нагадаємо, сьогодні під час сесії Львівської облради фракція ВО "Батьківщина" заблокувала трибуну з вимогою прозорого підрахунку результатів виборів, які відбулися у Ходорівській об'єднаній територіальній громаді.

Вибори до міської ради об’єднаної Ходорівської громади, що є найбільшою в Україні, відбулися 27 березня.

Як повідомив керівник Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, за попередніми підрахунками, на виборах лідирувала"Батьківщина" з результатом у 19 %, однак вчора члени партії дізналися із ЗМІ сфальсифіковані дані виборів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.