Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Велодоріжки у Львові

Середа, 30 березня 2016, 16:52

Велодоріжки у Львові промаркували піктограмами

Велодоріжки у Львові

Усі велосипедні доріжки у Львові промаркували відповідними піктограмами, вартість нанесення однієї піктограми – 150 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Дуже часто трапляється таке, що під час ремонту тротуарів ми робимо лише фрагменти велодоріжок – відповідно, піктограми на них не наносять. Із часом назбирується певна кількість таких вулиць. З концерном «Галнафтогаз» ми наносимо піктограми велосипедів на тих вулицях, де їх бракує», – зазначив радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури Олег Шмід.

Наразі без відповідної розмітки в місті залишились лише ті вулиці, де досі тривають роботи: проспект Чорновола, вул. Шевченка.

За словами представника Львівської асоціації велосипедистів Ореста Олеськіва, маркування унеможливлює конфлікти між велосипедистави, водіями та пішоходами, а також піктограма вказує й на напрям руху велодоріжкою.

Зазначимо, вартість нанесення однієї піктограми – 150 грн.

Наразі у Львові збудовано близько 65 км велодоріжок. Серед запланованих проектів цього року – велодоріжка на Брюховичі, доріжка на верхній частині Городоцької, просп. Червоної Калини, вул. Богданівській, продовжуватимуть роботи на вул. Стуса.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.