Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

dyachyshyn.livejournal.com

Четвер, 2 серпня 2012, 13:38

Депутат облради Олег Баран подарував львівським десантникам звукове обладнення

Сьогодні у Львові відзначили День високомобільних десантних військ. 

Урочисті заходи відбулися на базі 80-го аеромобільного полку 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, що на вулиці Стрийській.

Участь у святкуванні взяло більше тисячі осіб, серед яких військовослужбовці,  їхні сім’ї, ветерани ВДВ, керівництво області,  представники депутатського корпусу.

Під час заходу відбулося урочисте шикування особового складу з Бойовим прапором частини та показові виступи військовослужбовців. Крім того, кращі  військові отримали нагороди та Почесні грамоти.

Із професійним святом десантників привітав також депутат Львівської обласної ради Олег Баран.  

«Військова професія десантника окутана легендами та героїчною славою. По-праву це -  найелітарніші війська Збройних Сил України, які мають давні бойові традиції та заслужену повагу як серед військовиків, так і у суспільстві», - наголосив Олег Баран.

Відтак, за словами депутата, саме десантники є справжнім ідеалом воїна-оборонця Батьківщини, взірцем мужності та сили духу.

З нагоди свята Олег Баран подарував 80-му аеромобільному  полку звукове обладнання. «Я знаю, що у полку немає відповідної звукової техніки. Під час проведення масових заходів на відкритій території це створювало певні проблеми. Тепер це  питання – буде вирішено», - додав Олег Баран.

У знак подяки військовослужбовці презентували депутату  пам’ятний знак командира 80-го аеромобільного полку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.