Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Личаківський район

П'ятниця, 2 грудня 2016, 11:43

У Львові затвердили межі Личаківського району

Личаківський район

Район обмежений вулицями Хмельницького, Зелена, Вашингтона.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії Львівської міської ради депутати затвердили план зонування території Личаківського району Львова.

Відтак, межі Личаківського району міста проходять вулицями Хмельницького, Зеленою, Вашингтона. На сході він межує з територією Лисиничівської та Сорока-Львівської сільських рад, на півночі – із територією Малехівської сільської ради.

На території району розташовані парк «Знесіння», парк «Погулянка» та, пропонований до включення в межі міста, Винниківський лісопарк. Територія району становить 3757,8 га (з Винниківським лісопарком), населення – 85,3 тис мешканців.

Як зазначено в ухвалі, план зонування території встановлює функціональне призначення, вимоги до забудови окремих територій, їхньої ландшафтної організації.

Окрім того, відповідно законодавства, у разі відсутності зонінгу території, забороняється передача для містобудівних потреб земельних ділянок державної чи комунальної власності у власність приватних осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.