Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Бадер Україна

Вівторок, 24 січня 2017, 11:40

На Львівщині створили 1000 нових робочих місць

Бадер Україна

Німецька компанія "Бадер Україна" запустила другий завод: триває набір працівників.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, у листопаді 2016 року ТзОВ "Бадер Україна", що є визнаним лідером у виготовленні шкіряних автомобільних салонів, відкрило у селі Кожичі Яворівського району другий завод на 1 500 нових робочих місць.

А у цьому році компанія планує реалізувати черговий інвестиційний проект на території області та забезпечити роботою ще понад тисячу осіб.

"Сьогодні на новому заводі вже працює понад 1 400 осіб і в майбутньому ми надалі плануємо нарощувати потужність та набирати нових працівників. Для наших працівників ми забезпечуємо доїзд до місця праці та зворотно, стабільну індексацію заробітної плати та європейські умови праці", – заявив директор "Бадер Україна" Андрій Павлунь. 

За його словами, середня зарплата на підприємстві становить близько 7 000 гривень. Найбільше компанія потребує швачок, проте також готова взяти і людей без відповідних навиків і досвіду. Для цього поблизу Львова функціонує спеціальний тренінговий центр, де практично за два тижні можна опанувати новий фах та почати працювати на серійному виробництві.

Зазначимо, ТзОВ "Бадер Україна" є філією німецької компанії "БАДЕР ГмбХ" – одного із провідних світових виробників автомобільної шкіри преміум-сегменту. Основний вид діяльності українського підрозділу є виробництво шкіряних елементів та пошиття шкіряних сидінь для автомобілів марки "Ауді" та "БМВ".

З часу заснування фірма інвестувала понад 25 мільйонів євро та загалом створила більше 3400 робочих місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.