Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

фонтан у Львові

Четвер, 20 квітня 2017, 16:50

Фонтан на вулиці Коперника у Львові відновлять ще не скоро

фонтан у Львові

Проект з реконструкції та відновлення фонтану «Водолій» міськрада передала на коригування.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник голови Галицької РА Андрій Зозуля, проект з реконструкції та відновлення фонтану «Водолій» на вул. Коперника передано для аналізу та внесення корекцій розробнику проекту Українському регіональному спеціалізованому науково-реставраційному інституту «Укрзахідпроектреставрація».

Додамо, проект був розроблений ще у 2007 році на замовлення управління капітального будівництва Львівської міської ради.

«За цей час відбулося багато змін, як у цінах на матеріали так, можливо, і з’явилися нові, сучасніші підходи до виконання цих робіт. Тому ми передали його проектній організації, яка його розробляла – «Укрзахідпроектреставрація», для детального аналізу і внесення корекцій», – наголосив Андрій Зозуля.

Він додав, що до відновлення фонтану приступлять уже після того, як матимуть відкоригований робочий проект із зазначенням вартості робіт.

Зазначимо, фонтан «Водолій» розташований навпроти пам’ятника Маркіянові Шашкевичу, його датують 1970-ми роками. Його авторкою є відома львівська художниця Теодозія Бриж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.