Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

sevastopol.su

Вівторок, 21 серпня 2012, 16:42

Тягнибок вважає всіх самовисуванців потенційними "регіоналами"

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок вважає, що всі самовисуванці у мажоритарних округах в разі перемоги будуть співпрацювати з Партією регіонів.

Про це він заявив на прес-конференції сьогодні, 21-го  серпня.

Тягнибок вважає, що кожен самовисуванець в разі перемоги отримає пропозиції, від яких йому буде дуже важко відмовитись.

“Я вам малюю сценарій для самовисуванця, який проходить в парламент: на другий день - привітання від губернатора так званого, на третій день – телеграма від президента і запрошення на каву. Якщо це бізнесмен, то на четвертий день – профілактична розмова з начальником податкової, на п’ятий – профілактична розмова з керівником СБУ, на шостий – з прокурором..Він ще не встигне скласти присягу народного депутата, як його вже в міцні обійми захопить Партія регіонів”, – розповів лідер “Свободи”.

Він зазначив, що не вірить, що будь-які самовисуванці, які до цього часу не домовилися з опозицією, домовляться з нею в стінах парламенту.

“Це нереально. Якщо зараз ціна домовленостей одна, то як він вже буде мати мандат депутата – це помножте на десять і додайте амбіції. Це взагалі космос”, - наголосив Тягнибок.

В межах цьогорічної виборчої кампанії ЦВК зареєструвала 61-го самовисуванця в одномандатних виборчих округах Львівщини. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.