Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

податкова у Львові

Середа, 24 травня 2017, 13:11

МВС проводить обшуки у Львівській податковій

податкова у Львові

Наразі правоохоронці проводять понад 400 обшуків у податківців в 15 областях України.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як наголосив сьогодні на брифінгу головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, правоохоронці спільно з військовими прокурорами проводять понад 400 обшуків у податківців на території 15 областей України.

Усіх затриманих доправлятимуть літаками до Києва.

"Наразі понад 1700 співробітників Нацполіції і близько 500 військових прокурорів проводять 454 обшуки на території 15 областей держави. Відбувається одномоментне затримання низки осіб, яких зараз у зв'язку з необхідністю їх доправлення до суду для обрання запобіжного заходу доправлятимуть авіатранспортом прямо сюди для вручення підозри тут і відправки їх до Печерського райсуду для розгляду по суті наших клопотань про обрання запобіжного заходу – арешту", – заявив Анатолій Матіос.

За його словами, у рамках проведення великої антикорупційної операції, передбачено також притягнути до відповідальності працівників органів прокуратури, співробітників органів Служби безпеки та співробітників органів державної податкової адміністрації.

Станом на зараз уже затримало 23 податків, переважно з Дніпра, Одеси. Харкова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.