Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Суди

segodnya.ua

Середа, 29 серпня 2012, 12:17

Вищий спеціалізований суд не задовольнятиме касацію Тимошенко

Колегія суддів Вищого спеціалізованого суду дійшла висновку, що касаційна скарга адвокатів Юлії Тимошенко на вирок Печерського районного суду та Апеляційного суду у газовій справі не підлягає задоволенню.

 

«Заслухавши доповідь судді, пояснення захисників Плахотнюка, Сірого, Сухова, учасників судового розгляду Власенка, Титаренка на підтримку касаційних скарг, думку прокурорів, які заперечували проти задоволення касаційної скарги, позицію представника цивільного позивача, перевіривши матеріали справи, колегія суддів дійшла висновку, що касаційна скарга захисника Плахотнюка в інтересах засудженої Тимошенко, а також касаційні скарги учасників судового розгляду Власенка й Титаренка задоволенню не підлягають», - йдуться у мотивувальній частині рішення.

На думку суддів, доводи адвоката Плахотнюка в касаційній скарзі про відсутність в діях Тимошенко складу злочину, передбаченого ч.3 ст 365 Кримінального кодексу,  безпідставні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.