Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 13 вересня 2017, 18:25

13 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 13 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що міністр культури Росії Володимир Мединський закликав правоохоронців припинити незаконні дії православних "активістів" на чолі з "депутатом Держдуми" від Криму Наталією Поклонською у зв'язку із погрозами на адресу творців фільму "Матільда" і кінотеатрів.

Мединський заявив, що єдиним і вичерпним документом, який дозволяє прокат фільму в Росії, є прокатне посвідчення федерального зразка, яке видає міністерство культури, і у "Матільди" воно є.

Зазначимо, в січні 2017 року організація "Християнська держава – Свята Русь" направила до російських кіномереж вимоги не демонструвати "Матільду" під загрозою підпалу кінотеатрів. Після цього православні активісти влаштували масовий збір підписів і різні вуличні акції у багатьох містах Росії з вимогою не видавати "Матільді" прокатне посвідчення.

У серпні міністерство культури схвалило прокатне посвідчення "Матільді". Прем'єра фільму була призначена на 26 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.