Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Екофестиваль у Рясному

Понеділок, 23 жовтня 2017, 14:20

У Рясному організували благодійний міні-фестиваль

Екофестиваль у Рясному

Під час фестивалю збирали кошти на лікування волонтера Андрія Бойка.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Вчора на стадіоні школи № 92, що у мікрорайоні "Рясне", провели екофестиваль. Метою фестивалю був збір коштів на лікування від дифузної великоклітинної лімфоми місцевого волонтера Андрія Бойка. На фестивалі крім концертної програми були майстер-класи орігамі, ляльки-мотанки, обручів та солодощів. Під час фестивалю зібрали 32,5 тисячі гривень, 20 польських злотих, 20 євро, 30 доларів США.

Також на стадіоні можна було посадити персональне дерево.

На сцені фестивалю виступили Наталка Карпа, Іван Попович, джаз-колектив, вихованці дитячої студії "Рожеві окуляри", дитячий колектив "Емі", учні школи №92, учасники продюсерського центру "Karparation".

Як повідомила у коментарі Варіантам співорганізатор фестивалю, депутатка Львівської обласної ради Тетяна Бей, до проведення екофесту долучились також редакторка журналу "BOOM plus TV" Eмілія Xудa, керівниця студії "Рожеві окуляри" Христина Гевко та інші.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.