Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

субсидія

УНІАН

П'ятниця, 3 листопада 2017, 14:06

Майже 55% населення Львівщини отримує субсидію

субсидія

Загалом житлову субсидію отримують понад мільйон громадян області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 3 листопада на Львівщині отримують житлову субсидію 432 976 сімей (домогосподарств), що становить 54,1% населення області. Загалом підтримкою житлової субсидії охоплено більше мільйона громадян області.

Також  до органів соціального захисту населення звернулось 130 888 одержувачів житлової субсидії, що становить 93,6%, за компенсацією частини невикористаної субсидії за економе споживання електричного та газового індивідуального опалення на загальну суму 83,3 млн грн.

Зазначимо, що термін подання заяви на компенсацію частини невикористаної субсидії завершився 1 листопада. Виплата компенсації проводитиметься протягом листопада поточного року на банківські рахунки та поштові відділення, які були зазначені у заявах одержувачів.

Натомість для одержувачів субсидій, які використовують природний газ/електричну енергію для індивідуального опалення, субсидія перераховується на опалювальний період з 16 жовтня по 15 квітня включно.

Для одержувачів, які використовують центральне опалення – з дня прийняття рішення органу місцевого самоврядування дати початку (закінчення)  опалювального періоду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.