Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

publicist.in.ua

Середа, 13 вересня 2017, 15:12

Термін подачі заяв на отримання компенсації за зекономлені субсидії продовжили до листопада

субсидії

Уряд змінив порядок призначення і надання субсидій на оплату комунальних послуг.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні на засіданні уряд схвалив постанову про внесення змін до положень про порядок призначення та надання населенню субсидій та відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

Як зазначив міністр соціальної політики Андрій Рева, у постанові йдеться про продовження терміну подачі заяв на виплату зекономлених частин субсидій з 1 вересня до 1 листопада 2017 року.

Також передбачено можливість перепризначення субсидій на наступний термін у разі невизнання простроченої заборгованості перед комунальним підприємством споживачем і наявності відповідного судового спору.

Нагадаємо, уряд планує перейти до повної монетизації пільг в Україні з 2018 року. А з кінця жовтня й до початку листопада в Україні розпочнеться виплата компенсації зекономленої субсидії.

Для її отримання необхідно написати заяву. У якості компенсації за невикористану суму субсидії сім'ям не може бути виплачено до 700 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.