Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

додаток "Дія"

Четвер, 9 листопада 2023, 12:51

У Дії почали тестувати послугу швидкого оформлення субсидії

додаток "Дія"

Мінцифри планує незабаром запустити на порталі "Дія" вдосконалену послугу з оформлення житлової субсидії.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у своєму Телеграм каналі.

За його словами, незабаром на порталі Дія запустять вдосконалену послугу з оформлення житлової субсидії. Користувачі зможуть втричі швидше подавати заяву про отримання допомоги від держави, призначеної на оплату комуналки.

"Максимально спростили процес оформлення заяви. Зараз, щоб отримати субсидію, потрібно заповнити розширену форму на 21 пункт. Оновлений сервіс скорочує час до 10 хв та містить лише 7 кроків. Усе зручно й просто" – написав Михайло Федоров. 

Нагадаємо, з лютого 2020 року в Україні почав працювати мобільний додаток "Дія". З квітня того ж року паспорти у смартфоні офіційно стали цифровими аналогами паперових документів. А з червня 2023 у застосунку "Дія" повноцінно запрацювала послуга автоматичного закриття статусу ФОП.

Незабаром уряд запускає в Дії комплексну послугу для підприємців

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.