Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

додаток "Дія"

Фб Мінцифри

Четвер, 28 грудня 2023, 13:04

За тиждень майже 1500 українців переформили авто в Дії

додаток "Дія"

За сім днів від початку роботи послуги громадяни уклали 1390 договорів купівлі-продажу у смартфоні.

 Про це повідомляє міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в своєму Telegram-каналі.

"Тиждень тому у співпраці з Мінцифрою запустили перереєстрацію транспортних засобів у застосунку Дія. Лише за сім днів громадяни уклали 1390 договорів купівлі-продажу прямо у смартфоні. Також є можливість поштової доставки номерних знаків та свідоцтв про реєстрацію авто" – написав Ігор Клименко.

Одна з найпопулярніших послуг, доступних онлайн – обмін посвідчення водія. Це можна зробити в Кабінеті водія, а з травня цього року – також і в застосунку Дія.

"З початку 2023 року надійшло понад 240 тисяч заявок на обмін водійських посвідчень. Їх також можна отримати поштою. У жовтні цього року ми запровадили й міжнародну доставку водійських через Кабінет водія. На сьогодні доставка доступна у 12 країнах світу. Нею вже скористалися вже понад 1800 громадян"  – додав Міністр.

Крім того, у Кабінеті водія можна забронювати бажану комбінацію номерних знаків і отримати їх у сервісному центрі МВС. Цього року послугою скористалися понад 23 тисячі громадян.

Нагадаємо, з 20 грудня у Дії запрацювала послуга перереєстрації авто

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.