Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ростислав Ільницький

lviv.media

Четвер, 21 грудня 2023, 15:25

Експрокурор Ільницький безслідно зник у Яворові після весілля з Москвою

Ростислав Ільницький

СБУ оголосила у розшук експрокурора Ростислава Ільницького, який відсвяткував весілля у Львові вартістю мільйон доларів.

Про це йдеться на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Яворівський відділ поліції ГУ Національної поліції у Львівській області оголосив у всеукраїнський розшук експрокурора Печерського району Києва та колишнього заступника прокурора Радехова Ростислава Ільницького.

На сайті МВС зазначено, що він зник 1 грудня цього року у Яворові.

Його розшукують через звинувачення за ч. 1, ч. 3, ч. 4 ст. 358 ККУ – підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, а також виготовлення підроблених печаток, штампів чи бланків підприємств, установ чи організацій й використання завідомо підробленого документа.

Нагадаємо, на початку жовтня цього року Ростислав Ільницький та колишня працівниця ДБР Роксоляна Москва влаштували весілля у закладі Emily Resort у Львові, витративши на це мільйон доларів, а також замовили велетенський торт на 100 000 гривень та першорядних українських зірок: Олександра Пономарьова, Дзідзя, Олю Полякову тощо.

Реагуючи на розголос у ДБР заявили, що не несуть жодної відповідальності за дії своєї колишньої працівниці.

Детальніше про це – у статті "Дроздов про весілля Москви у Львові".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.