Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сирени

Понеділок, 5 лютого 2018, 13:43

7 лютого у Львові вмикатимуть сирени

сирени

В середу, з 14:50 до 14:55 год., у Львові вмикатимуть сирени із навчальною метою.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У середу, 7 лютого, впродовж 5 хвилин – із 14:50 до 14:55 год., у Львові проводитимуть навчальне оповіщення населення міста та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі інформації через засоби телебачення та радіомовлення.

Мета увімкнення засобів оповіщення – навчальна, практичні заходи відпрацьовувати не будуть, тому мешканців закликають зберігати спокій.

"Почувши сигнал, негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на хвилю "Львівського радіо" на частоті 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телеприймачі переключіть на ефірні канали "Першого національного", Національної суспільної телекомпанії України, ТРК "Львів", обласного телебачення або телеканал "Перший західний" та прослухайте повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації", – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, на саме католицьке Різдво, 25 грудня, у Львові вже вмикали електросирени. Однак тоді попереджень про увімкнення сирен із навчальною чи будь-якою іншою метою не було.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.