Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Надія Савченко

П'ятниця, 23 березня 2018, 13:58

Савченко розпочинає голодування

Надія Савченко

Сьогодні суд розглядає справу про арешт Надії Савченко.

Про це повідомляє РБК-Ураїна.

Сьогодні народний депутат Надія Савченко у залі Шевченківського районного суду Києва заявила, що розпочинає голодування, адже справа проти є політичною, а "ДНР" і "ЛНР" не є терористичними організаціями.

"ДНР та ЛНР не є терористичними організаціями, вони підтримують Росію. Це територія, де проживають люди. У мене є нагородна зброя, яку я ніколи не застосовувала. Справа є політично вмотивованою. Я була попереджена, що є замовлення на мою політичну ліквідацію. Замовником була Адміністрація президента. Я виходжу на голодовку з сьогоднішнього дня. Зброя вивозилася в цілях вивчення. Обвинувачення необгрунтовані", – наголосила Надія Савченко.

Зазначимо, сьогодні суд розпочав розгляд справи про обрання щодо депутата Верховної ради України Надії Савченко, яку підозрюють у підготовці терактів, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада дозволила притягнути Надію Савченко до кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.