Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 20 липня 2018, 14:00

Яценюк закликає не вірити у обіцянки Росії щодо Донбасу і Криму

Арсеній Яценюк

За його словами, Україна не прийме жодних таємних планів стосовно Донбасу і Криму.

Про це повідомила прес-служба Народного фронту.

Як заявив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк, Україна не прийме жодних таємних планів щодо Донбасу і Криму, які були ініційовані російською стороною на зустрічі президентів Росії та США у Гельсінкі.

"Переговорні пропозиції президента Путіна – це завжди обман. Радимо усім партнерам не мати жодних ілюзій стосовно "нових" і "цікавих" ідей, які Росія запропонувала на зустрічі в Гельсінкі", – зазначив Арсеній Яценюк.

За його словами, Україна має політичне право вимагати від партнерів із Заходу твердо дотримуватися цивілізованих принципів міжнародних відносин.

"Моральна рівність з агресором – це найгірший з можливих ударів масового ураження стосовно самих себе", – додав Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, 16 липня президенти США та Росії Дональд Трамп і Володимир Путін у провели зустріч у фінському Гельсінкі. Путін заявив про те, що обговорював з американським колегою питання імплементації Мінських угод в Донбасі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.