Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євросоюз

Вівторок, 31 липня 2018, 11:49

ЄС запровадив санкції проти шести російських компаній

Євросоюз

Санкції стосуються фірм, причетних до будівництва Росією моста у Криму.  

Про це повідомляє РБК-Україна.

Європейський союз поширив дію санкцій на компанії, які долучені до будівництва Росією Кримського моста. Це ПАТ "Мостотрест" і ТОВ "Стройгазмонтаж", АТ "Інститут Гипростроймост", АТ "Суднобудівний завод "Залив", ТОВ "Стройгазмонтаж-Мост" і АТ "ВАД".

Зазначимо, раніше посли країн Євросоюзу схвалили санкції проти причетних до будівництва Керченського мосту.

Також, як заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, після відкриття Кримського моста у Росіїї з'явилася можливість оперативно перекидати значні сили Сухопутних військ до окупованого Криму з подальшим проведенням наступальних операцій на півдні України.

Крім цього, президент Петро Пороршенко написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що він "доручив МЗС посилити роботу щодо подальшого ужорсточення санкцій проти російського агресора та будь-яких фізичних чи юридичних осіб, які пов’язані зі спробою анексії та тимчасової окупації українського Криму".

Нагадаємо, у червні Рада Європейського Союзу продовжила санкції проти Росії за незаконну анексію Криму до 23 червня 2019 року.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.