Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

nbuv.gov.ua

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 09:37

Олег Баран підтримав Меморандум щодо вимог малого та середнього бізнесу

Депутат Львівської обласної ради, засновник ТзОВ «Барком», кандидат у народні депутати України у 117 виборчому окрузі Олег Баран підтримав та підписав Меморандум «5 вимог малого та середнього бізнесу до політиків і влади», який розробили місцеві бізнес-асоціації, об’єднання роботодавців та профспілок.

 

Про це повідомляє прес-служба кандидата у народні депутати.

 

Серед вимог, які вказані у Меморандумі, йдеться і про зниження ЄСВ до 15-18% з одночасним перерозподілом податкового навантаження між підприємством і співробітником, дієву державну політику і програму протидії корупції, мінімізація видів, кількості і частоти перевірок та іншого адміністративного втручання в діяльність підприємств малого та середнього бізнесу, спрощення процедур і вимог для малого та середнього бізнесу, доступність фінансових ресурсів для малого та середнього бізнесу (ставка кредитування для МСБ на рівні до 8-10% річних у гривні).

«Що таке проблеми малого та середнього бізнесу – я знаю особисто, адже сам маю власну справу. Тож ці вимоги підтримую цілком і повністю. Щоб малий та середній бізнес успішно розвивався та не був у тіні, Україні потрібно зменшити повноваження контролюючих органів та спростити податкове навантаження. Я про це неодноразово говорив і стоятиму саме на цих позиціях», – наголосив Олег Баран.

Меморандум з вимогами від малого та середнього бізнесу скерували, зокрема, до кандидатів у народні депутати. Аби ті, у випадку обрання до Верховної Ради, працювали у напрямку їх реалізації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.