Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

центр зайнятості

Четвер, 13 вересня 2018, 16:31

У 2019 році мінімальну домопогу із безробіття збільшать на майже 200 гривень

центр зайнятості

З січня наступного року сума виплат буде збільшена з 1 440 до 1 630 гривень.

Проце повідомила прес-служба Державної служби зайнятості України.

З 1 січня 2019 року мінімальний розмір допомоги із безробіття збільшується: для осіб, яким призначаються виплати з урахуванням страхового стажу та заробітної плати – з 1440 грн до 1630 грн, а для осіб, яким виплати призначаються без урахування страхового стажу та заробітної плати – з 544 грн до 610 грн.

У службі зайнятості наголосили, що, відповідно до українського законодавства, максимальний розмір допомоги із безробіття не може перевищувати чотирикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб – 7 364 гривень. Крім того, виплати можуть тривати не більше 360 днів протягом двох років.

Зазначимо, востаннє збільшення розміру допомоги із безробіттю для осіб відбулося 1 січня 2018 року та складає 1 440 грн. Для осіб, яким виплати призначаються без урахування страхового стажу та заробітної плати розмір допомоги складає 544 грн.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.