Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 8 жовтня 2018, 18:15

8 жовтня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 8 жовтня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що вчора у Болгарії скоєно жорстоке вбивство адміністративної директорки і ведучої регіонального телеканалу TVN Вікторії Марінової. Тіло 30-річної журналістки виявили в місті Руса.

Місцевий мешканець знайшов убиту журналістку в зеленій зоні на березі Дунаю. У декількох метрах поліція знайшла речі загиблої, а також її автомобіль. За попередніми даними, смерть жінки настала від удару в голову й асфіксії.

Вікторія Марінова працювала над темою про махінації з коштами ЄС. Скандал навколо розкрадання коштів з фондів Євросоюзу в Болгарії отримав назву GPGate.

Крім цього, українці цікавилися, що вчора на трасі Київ – Одеса український політолог Дмитро Косенко потрапив у смертельну аварію. Чоловік робився на мотоциклі, коли прямував у сторону Києва.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.