Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

чиновники Львівської міськради

Вівторок, 20 листопада 2018, 17:20

Кількість підлеглих Садового перевищить 1700 осіб

чиновники Львівської міськради

У листопаді в міськраді Львова створять 5 нових посад, відтак загальна чисельність працівників міськради зросте до 1702 осіб.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №658 від 19 листопада 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився з 26 листопада цього року збільшити на 5 осіб штат працівників Львівської міської ради. Зокрема, в управлінні комунальної власності департаменту економічного розвитку міськради запровадили 4 нові посади, а ще 1 – у Залізничній районній адміністрації.

"Внести зміни у додаток до розпорядження Львівського міського голови від 10.04.2017 № 134 "Про чисельність апарату виконавчого комітету та виконавчих органів Львівської міської ради", – йдеться у документі.

                          

Відтак, загальна чисельність працівників Львівської міської ради збільшиться з 1 609 до 1 702 осіб.

Нагадаємо, у жовтні у Львській міській раді створили три нові посади, а у вересні на сесії депутати збільшили штат Львівської міської ради до 1697 осіб.

У липні міський голова Львова додав 2 нові посади для департаменту житлового господарства та інфраструктури і 1 – для департаменту містобудування міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.