Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

чиновники міськради

Четвер, 20 вересня 2018, 12:00

Садовому затвердили 18 нових підлеглих

чиновники міськради

Депутати збільшили штат Львівської міської ради до 1697 осіб.

Сьгоодні на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни у структуру виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів. "За" проголосували 40 депутатів.

Зокрема, цим рішенням депутати збільшили загальну чисельність працівників міськради із 1679 до 1697 осіб.

У новостворений відділ інспекторів управління безпеки міста, які штрафуватимуть водіїв за порушення правил зупинки, стоянки та паркування авто, наберуть 15 працівників. Загалом кількість інспекторів з паркування має становити 35 осіб, однак створення ще 20 вільних вакансій у міськраді дептати вирішили перенести на розгляд наступної сесії.

Також на 3 осіб збільшується штат управління архітектури та урбаністики міста: спеціаліст по кадрах; спеціаліст у відділ художнього оформлення міста; спеціаліст у відділ інженерних споруб транспорту.

Відтак, загальна чисельність управління архітектури становитиме 54 особи.

Нагадаємо, у липні загальна чисельність працівників Львівської міської ради збільшилася з 1671 до 1674. У червні на 39 осіб зріс штат департаменту гуманітарної політики міськради, а також міський голова Львова збільшив штат міської ради і усіх районних адміністрацій у березні цього року.

У червні 2017 року у міськраді створили 19 нових робочих місць, а у квітні того ж року новий департамент з питань поводження з ТПВ у Львові кількість працівників міськради збільшилася до 1614 осіб. 

Станом на березень 2017 року у міській раді Львова працювало 1565 людей. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.