Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Medoff

dailydesignnews.com

Четвер, 22 листопада 2018, 19:34

НВП "Гетьман" отримав ліцензію на випуск горілки брендів "Medoff", "Arctica" і "Наша марка" в Україні

Medoff

НВП "Гетьман" став єдиним законним в Україні власником ліцензії на випуск горілки під торговими марками (ТМ) "Medoff", "Arctica" і "Наша марка".

Про це Варіанти повідомив директор НВП "Гетьман" Андрій Леньо.

"НВП "Гетьман" уклав ліцензійну угоду, відповідно до якої наша компанія отримала право на випуск горілки під тими ТМ в Україні" – зазначив Леньо.

Леньо наголосив на тому, що угоду підписали виключно в правовому полі, тобто після  того, як ТзОВ "Беверідж Трейдинг Компані" та ТзОВ "Істерн Беверідж Компані" втратили ліцензію на випуск горілки цих ТМ в Україні.

"ТзОВ "Беверідж Трейдинг Компані" та ТзОВ "Істерн Беверідж Компані" ніколи не були власниками даних ТМ. З 2012 року вони випускали горілку під цими ТМ в Україні на підставі ліцензійних договорів. 17 жовтня 2018 року кіпрська компанія ЕBC Істерн Беверідж Кампані Лімітед розірвала ліцензійний договір з українським ТзОВ "Беверідж Трейдинг Компані" і "Істерн Беверідж Компані" та уклала нову ліцензійну угоду з НВП "Гетьман". Після цього кіпрська компанія EBC Істерн Беверідж Кампані Лімітед розіслала повідомлення про укладання нового договору всім виробникам тари для упаковки та торгівельним мережам горілки в Україні" – пояснив він.

Леньо також повідомив, що правоохоронні органи зареєстрували кримінальне провадження за фактом незаконного подальшого використання права інтелектуальної власності ТзОВ "Беверідж Трейдинг Компані" та ТзОВ "Істерн Беверідж Компані" на торгівельні марки "Medoff", "Arctica" і "Наша марка".

"Розслідування кримінальної справи триває, сподіваємося, що правоохоронні органи доведуть факт нечесних дій" – сказав Леньо.

Леньо додав, що в майбутньому просить всіх в кого виникають питання щодо права власності ТМ, звертатися за роз'ясненнями безпосередньо до власників.

"Власникам не важко буде надати всі підтверджувальні документи на право володіння ТМ, зокрема, відповідні записи в реєстрах" – наголосив він.

Нагадаємо, що НВП "Гетьман" очолив трійку найбільших платників податків Львова у 2017 році. Минулоріч завод також очолював рейтинг найбільших платників податків на Львівщині. ТзОВ "НВП Гетьман" виготовляє горілчану продукцію у Львові з 2001 року. Підприємство базується на території відомої у Львові фабрики Бачевського і виготовляє продукцію, зокрема, елітні види алкогольних напоїв преміум класу: "Гетьман", "Держава", "Київ", "Президент".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.