Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

toloka.hurtom.com

Вівторок, 16 жовтня 2012, 18:20

Оновлене хірургічне відділення презентуватимуть у лікарні «ОХМАТДИТ» у Львові завтра

Завтра, 17 довтня, об 11:00 у Львові у лікарні "ОХМАТДИТ" презентуватимуть оновлене хірургічне відділення, над виглядом якого працювали дитячі художники.

 

Про це повідомляють організатори події.

У другому хірургічному відділенні Львівськоїобласної дитячої клінічної лікарні відбудеться презентація проекту «Кольоровий світ дитинства». Ремонт дитячого хірургічного відділення та оздоблення стін малюнками замотивами відомих мультфільмів це перший етап проекту, який згодом пошириться зі Львова на решту міст України.

"У межах проекту «Кольоровий світ дитинства» більш, ніж 2 місяці тривав ремонт у хірургічному відділенні «ОХМАТДИТу» і близько 3-х тижнів львівські митці працювали над художнім оздобленням інтер’єру дитячої лікарні. В результаті старе приміщення лікарні перетворилось на кольоровий світ, що, на думку психологів, повинно позитивно вплинути на здоров’я маленьких пацієнтів" зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.