Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Субота, 20 жовтня 2012, 05:48

Галицькі патріоти обіграли ветеранів Динамо

У п'ятницю, 19 жовтня, у Львові відбувся товариський матч між ветеранами ФК "Динамо" та депутатською командою "Галицькі патріоти", який завершився перемогою галичан.

Команди зіграли на стадіоні Арена-Львів із рахунком 3:3, тому переможця довелось обирати за допомогою додаткових пенальті. У результаті пенальті перемога дісталася червоно-чорним "Галицьким патріотам".

"Сьогодні товариші депутати зламали нашу традицію, - відзначив після гри один із ветеранів "Динамо" Володимир Безcонов і додав.- Команда суперників справді здивувала. Ми думали, що обіграємо їх на одній нозі, але виявилося навпаки".

Проте без доброї згадки гості також не залишилися, команда господарів вирішила подарувати "динамівцям" кубок на згадку про подію та й багато із відвідувачів матчу щиро вболівав за ветеранів українського футболу.

Футболісти також залишились дуже задоволені грою на одному із євростадіонів України.

"Те, що таке з'явилося у нас в Україні, то з подвійним задоволенням виходили на поле", - зазначив Безсонов.

Окрім того, перед початком самої гри футболісти обох команд розкидали прямо із поля на трибуни м'ячі як подарунок для гостей товариського двобою. Найбільше м'ячів дісталося дітям, адже основною ідеєю матчу й була пропаганда здорового способу життя для молоді й дітей.

Фото з матчу тут

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.