Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Скрипник

samopomich.ua

Середа, 23 січня 2019, 15:18

Олексій Скрипник з Самопомочі прогуляв всі засідання Верховної Ради у січні

Скрипник

Окрім нього, у січні жодного разу не проголосували ще 21 народний депутат.

Про це повідомляє ВГО "Комітет виборців України".

У січні засідання Верховної Ради пропустили, окрім депутатів-втікачів (Євгена Бакуліна, Сергія Клюєва та Олександра Онищенка), Андрія Журжія і В’ячеслава Константіновського (заявили про складання депутатських повноважень) і Надії Савченко (перебуває під вартою), ще 14 народних депутатів.

Зокрема, це Андрій Білецький, Костянтин Жеваго, Євген Мураєв, Дмитро Ярош (позафракційні) В’ячеслав Богуслаєв ("Воля народу"), Іван Вінник, Роман Зварич, Петро Сабашук (Блок Петра Порошенка), Михайло Добкін, Дмитро Добкін, Денис Омельянович ("Опозиційний блок"), Ігор Котвіцький, Сергій Фаєрмарк ("Народний фронт"), Семен Семенченко, Олексій Скрипник ("Самопоміч"), Ігор Шкіря ("Партія "Відродження").

Усі вони пропустили голосування з невідомих причин, тобто, не через хворобу чи відрядження.

Крім цього, у жовтні 54 народних депутатів пропустили понад 90% голосувань, у вересні – 46, у липні майже не голосували 52 депутати, у червні – 79, у травні – 71.

Зазначимо, всього за місяць було проведено 12 пленарних засідань, на яких відбулося 275 голосувань. 

Нагадаємо, у жовтні жодного разу не проголосували 14 народних депутатів, серед них й Лев Підлісецький, а у квітні 90% голосувань Верховної Ради пропустили 40 народних депутатів.

Додамо, що у 2017 році народний депутат з Львівщини Олексій Скрипник задекларував 985 ти грн доходу, 259 тис грн у банку та 1,07 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.