Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Вівторок, 12 лютого 2019, 15:58

Комітет виборців угледів агітацію у черговій частині фільму Зеленського

Володимир Зеленський

Комітет виборців України закликає Зеленського оплатити "Слугу Народу 3" із виборчого фонду.

Про це повідомляє прес-служба Комітету виборців України.

На думку Комітету виборців України показ відеофільму "Слуга Народу 3" під час виборчого процесу має розглядатися як передвиборна агітація на користь Володимира Зеленського і має бути оплачений із виборчого фонду кандидата.

За їх словами, таке трактування відповідає ч. 1 ст. 58 Закону "Про вибори Президента України", яка встановлює, що передвиборна агітація – це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати "за" або не голосувати за певного кандидата на пост Президента України.

Також КВУ закликає Зеленського оплатити показ третьої частини "Слуги Народу" на телеканалах, що його транслюватимуть, із виборчого фонду кандидата в Президенти.

Нагадаємо, 8 лютого, львівські представники організації "ДІЯ" та учасники АТО організували акцію протесту проти кандидата у Президенти України Володимира Зеленського.

25 січня Володимир Зеленський подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у Президенти України. У Львові його представлятиме син екс-депутата-свободівця Львівської міськради Ростислав Тістик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.