Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Церква Адвентистів Сьомого Дня

Вівторок, 23 квітня 2019, 14:52

Адвентисти Сьомого дня перетворять санаторій "Каштан" на Град Божий

Церква Адвентистів Сьомого Дня

Львівсько ОДА виділила Адвентистам Сьомого дня земельну ділянку на Миколаївщині для облаштування саніторію "Каштан".

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютка від 22 квітня 2019 року.

Львівсько ОДА виділила Адвентистам Сьомого дня земельну ділянку розташовану території Горішненської сільської ради Миколаївського району для облаштування санаторію-профілакторію "Каштан".

"Надати релігійній організації "Релігійне Управління "Західна Конференція Церкви Адвентистів Сьомого Дня в Україні" дозвіл на розроблення норм і правил у сфері землеустрою технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування цілісного майнового комплексу санаторію-профілакторію "Каштан" – йдеться у документі.

Згідно з розпорядженням релігійна організація отримала земельну ділянку, площею майже 5,123 га для обслуговування цілісного майнового комплексу санаторію-профілакторію "Каштан".

Нагадаємо, у серпні 2018 року Львівські Адвентисти Сьомого Дня збільшили свою найстарішу церкву у Франківському районі міста.

Зазначимо, що збільшення приміщення тут зумовлене наявністю школи. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.