Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парк у Львові

Вівторок, 7 травня 2019, 12:40

Львів'яни вимагають відновити парк Архангела Михаїла

парк у Львові

У Львові зареєстрували петицію з вимогою очистити та облаштувати парк Архангела Михаїла, що на вул. Стрийській.

Ще 3 травня на порталі е-петицій була зареєстрована петиція Юлії Брик з вимогою "прийняти рішення про якнайшвидше облаштування парку Архангела Михаїла для проведення дозвілля".

За словами авторки петиції, парк Архангела Михаїла на вул. Стрийській із самого початку перебуває у занедбаному стані. Зокрема, в ньому відсутні пішохідні доріжки, лавочки, смітники та освітлення, дерева і кущі потребують розчистки і догляду, ставок забруднений.  

"У зв'язку із появою навколо парку новобудов з'явилася гостра потреба у його облаштуванні для безпечного пересування та відпочинку. Парк захаращений, не прибирається і потребує негайного широкого комлексу заходів по відновленню", – йдеться в тексті петиції.

За 4 дні відповідна електронна петиція набрала 177 голоси з 500 необхідних для її розгляду на сесії депутатами Львівської міської ради.
 
Зазначимо, під час засідання сесії Львівської міської ради 20 листопада 2014 року депутати проголосували за заснування парку Архангела Михаїла на вул. Стрийській (біля автовокзалу "Львів"). Площа парку – трохи більше ніж 2 га.
 
Нагадаємо, 27 лютого Львівська міськрада замовила озеленення та утримання  парків міста за 14 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.