Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міська рада

П'ятниця, 7 червня 2019, 11:10

У Львові презентували антихабарницькі кабінети для відвідувачів

Львівська міська рада

У приміщенні міської ради обладнали вже 7 спеціальних кабінетів, в яких посадовці повинні проводити зустрічі з громадянами.   

Міський голова Львова Андрій Садовий зобов'язав Управління безпеки міста облаштувати відеспостереження у кабінетах, де повинні відбуватися зустрічі працівників мерії з мешканцями міста.

"Якщо є потреба звернутися на прийом до посадовців, то людина має прийти в ЦНАП у будь-якому районі міста, озвучити свої питання, які їх турбують. Тоді за результатами цих консцльтацій приймається рішення чи є необхідність йти до посадовця. Якщо така потреба є, тоді відбувається запис і людина очікує свої години прийому" – розповіла директор департаменту адміністративних послуг Львівської міськради Валентина Бартошик.

За її словами бувають випадки коли посадовці ініціюють зустрічі і запрошують громадян на прийом, тоді працівник міської ради повинен організувати зустріч і заздалегіть подбати про проміщення.

"Це унеможливить корупцію. Зустрічі з мешканцями будуть відбуватися у спеціальних кабінетах, де є відео та аудіонагляд. Щоб все можна було потім переглянути, в разі чого – надати для правоохоронних органів" – пояснив міський голова Львова Андрій Садовий.

Він наголосив, що в особистих кабінетах чиновиники мають проводити лише робочі наради з працівниками, щоб забезпечити робочий процес, а прийом громадян має відбуватися виключно у спеціально обладнаних кабінетах.

У міськраді вважають, що це не є обмеження, а навпаки створення належних умов і підвищення рівня відповідальності обох сторін.

Таких кабінетів для зустрічей, які обладнані спостереженням, є сім, зокрема № 108, 116, 202, 228-А, 230, 330, 512. Кабінети працюватимуть за звичним робочим графіком Львівської міської ради.

Нагадаємо, 5 червня на виконавчому комітеті Львівської міської ради затвердили організацію проведення зустрічей посадовців з відвідувачамиу спеціальних кабінетах, які обладнають відеокамерами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.