Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Середа, 5 червня 2019, 15:17

Садовий стежитиме за хабарями своїх чиновників у прямому етері

Андрій Садовий

Чиновники Львівської міськради зустрічатимуться з відвідувачами у спеціальних кабінетах, які обладнають відеокамерами.

Сьогодні на виконавчому комітеті Львівської міської ради затвердили організацію проведення зустрічей з відвідувачами керівників виконавчих органів Львівської міської ради та їх структурних підрозділів.

Про це передає кореспондент Варіантів.

Відтепер, щоб унеможливити корупцію у будівлі Львівської міської ради, керівники департаментів, управлінь та комунальних підприємств Львова зустрічатимуться із відвідувачами виключно за попереднім записом і у спеціально визначених кабінетах – № 108, 116, 202, 228-А, 230, 330, 512 у будівлі на Пл. Ринок, 1.

Крім цього, ці кабінети до 17 липня мають облаштувати системами відеоспостереження, а міськрада має посилити контроль за дотриманням правил внутрішнього трудового розпорядку працівників Львівської міської ради, зокрема щодо перебування посадовців за межами службових приміщень під час робочого дня.

Додамо, на початку квітня цього року загальну чисельність працівників Львівської міської ради збільшили з 1702 до 1762 осіб, а 25 квітня Львівська міськрада створила нову посаду заступника міського голови з питань безпеки міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.