Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

погода у Львові

Четвер, 25 квітня 2019, 14:09

Садовий організував собі сміттєприбирального заступника

погода у Львові

Львівська міськрада створила нову посаду заступника міського голови з питань безпеки міста.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів. "За" проголосувало 42 депутатів.

Згідно із докуметом, у Львівській міськраді створять нову посаду заступника міського голови з питань безпеки міста, який займатиметься питаннями, що належать заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства. Це: повноваження департаменту з питань поводження з відходами; повноваження управління безпеки міста; повноваження управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

На необхідності прийняття цієї ухвали наполягав міський голова Львова Андрій Садовий, який пояснив, що заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства має багато обов'язків, які потрібно розділити.

"Ми повинні приступати до питання вивезення ТПВ, як ви знаєте вже три роки закрита "Збиранка" й так досі вона не відкрита, і до будівництва сміттєпереробного заводу, повинна бути людина, яка буде мати під собою департамент ТПВ, управління безпеки міста, надзвичайних ситуацій, щоб все це координувати" – наголосив Андрій Садовий.

Нову посаду введуть до 1 червня цього року, на місяць раніше, ніж планувати спочатку.

Також Садовий додав, що новий заступник наразі не входитиме у штат виконавчого комітету, це питання приймуть окремо на сесії міськради.

Нагадаємо, востаннє Садовому призначали заступників у 2017 році. Тоді новими заступниками міського голови Львова стали Сергій Бабак та Геннадій Васьків.

Додамо, на початку квітня цього року загальну чисельність працівників Львівської міської ради збільшили з 1702 до 1762 осіб. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.