Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 28 серпня 2019, 13:28

На Львівщині виявили незаконне виробництво фальсифікованого алкоголю

Мешканці області облаштували цех із виробництва фальсифікованої продукції та продавали алкоголь під виглядом відомих брендів.

Про це повідомила прес-служба управління Служби безпеки України у Львівській області.

Працівники СБУ з'ясували, що 8 мешканців Львівської області створили мережу незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв. Виробництво вони облаштували у гаражах та господарських приміщеннях, а товар виготовляли з нелегальної сировини.

"Готову підробку учасники групи реалізовували через місця роздрібної торгівлі в різних регіонах України під виглядом відомих брендів з використанням фальшивих марок акцизного податку" – повідомили у СБУ.

Під час обшуку правоохоронці вилучили партію незаконно виготовлених алкогольних напоїв на більше мільйон гривень, а також підроблені акцизні марки.

Зловмисникам повідомили про підозру в межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 28 (вчинення злочину організованою групою або злочинною організацією), ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ч. 3 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.