Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

електроенергія

Понеділок, 9 вересня 2019, 16:48

З 1 вересня промисловцям тарифи на електроенергію знизили на 20 копійок

електроенергія

Крім цього, з жовтня знову можуть знизити тарифи на електроенергію для промисловості.

Про це повідомляє РБК-Україна.

З 1 жовтня тарифи на електроенергію для непобутових споживачів можуть знову знизити. Про це заявив голова комітету Верховної ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, народний депутат Андрій Герус під час погоджувальної ради в парламенті.

За його словами, з 1 вересня відбулося зниження на 20 копійок.

"Окрім того, зараз йде робота на пониження електроенергії для непобутових споживачів. Є сподівання, є шанси, що з 1 жовтня тарифи на електроенергію для таких споживачів знизять ще на 10 копійок, а з 1 вересня таке зниження відбулося на 20 копійок", – заявив Герус.

Нагадаємо, Кабінет міністрів вніс зміни до Положення про покладання спеціальних зобов'язань на учасників ринку електричної енергії. Постанову Кабінету міністрів від 21 серпня 2019 року № 803 оприлюднили в "Урядовому кур'єрі".

Відзначимо, що документ дозволив знизити тарифи для промисловості на 21 копійку за кВт-год.

Нагадаємо, 3 19 серпня побутові споживачі повідомлятимуть дані приладів обліку електроенергії у період протягом 2 останніх робочих днів або 3 перших робочих днів місяця.

1 липня в Україні запрацював новий ринок електроенергії, який дозволить вибирати різних постачальників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.