Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Четвер, 12 вересня 2019, 13:51

Садовий шукає нового Герострата замість Чаплінського

Андрій Садовий

Львівська міськрада оголосила конкурс на 5 посад в управління архітектури, яке збирається залишити Юліан Чаплінський.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської місткої ради оголошує конкурс на заміщення 5 вакантних посад.

Зокрема, у міськраді бракує: головного спеціаліста з питань кадрової роботи; провідного спеціаліста відділу художнього оформлення міста та розміщення тимчасових споруд; провідного спеціаліста відділу містобудівної документації; головного спеціаліста – архітектора відділу урбаністики; провідного спеціаліста відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби.

Основними вимогами до претендентів: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; вільне володіння державною мовою; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших галузях не менше 2 або 3 років.

Документи від кандидатів приймають від 12 вересня впродовж 30 днів.

Нагадаємо, Юліан Чаплінський залишає посаду начальника управління архітектури та урбаністики Львівської міськради та працюватиме заступником міністра з питань будівництва та житлово-комунального господарства у Міністерстві розвитку громад і територій, яке очолила Альона Бабак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.