Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Громадський бюджет Львова

Вівторок, 17 вересня 2019, 11:34

Львів'яни подали на Громадський бюджет-2020 більше 200 проектів

Громадський бюджет Львова

У місті завершився прийом документів на Громадський бюджет 2020 року, загалом подано 219 проектів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На Громадський бюджет Львова 2019-2020 років львів'яни подали 219 проектів, що на 60 більше ніж минулого року.

"Завершився термін подачі проєктів на Громадський бюджет Львова. Наразі ми маємо 219 поданих проектів, що на 60 більше ніж минулого року. Відповідно, бачимо, що є різні проекти: від освітніх, медичних, урбаністичних середовищ, а також любителів тварин, культурних архітектурних осередків тощо. Серед авторів проектів присутні усі вікові категорії, маємо навіть 3-х авторів віком понад 65 років" – наголосив керівник відділу громадського партнерства Львівської міської ради Орест Файфурка.

За його словами, мешканці Львова подали 172 малих та 47 великих проектів. Зараз вони проходять первинну модерацію, згідно з положенням про Громадський бюджет Львова. Після цього вони будуть направлені для аналізу в профільні виконавчі органи міськради.

Ознайомитися з усіма проєктами можна за посиланням.

Зазначимо, прийом документів на Громадський бюджет Львова-2020 тривав до 15 вересня.

Нагадаємо, на Громадський бюджет-2018 загалом подали 160 проектів. Також на облаштування скверу на вул. Миколайчука, який був одним із проектів Громадського бюджету, місто виділило близько 500 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.