Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Громадський бюджет

Четвер, 15 серпня 2019, 12:03

У Львові стартував прийом проектів на Громадський бюджет-2020

Громадський бюджет

Подача документів на Громадський бюджет Львова-2020 триватиме до 15 вересня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 15 серпня, стартував прийом заявок на Громадський бюджет Львова 2020 року, який триватиме до 15 вересня.  

Як писали Варіанти раніше, за попередні три роки існування Громадського бюджету в конкурсі перемогло 159 проектів на загальну суму 81 млн грн.

"Пропозиції проектів на Громадський бюджет можна подавати до 15 вересня. Якщо цей проект вартістю до 600 тисяч гривень, то необхідно зібрати 15 підписів, якщо від 600 тисяч гривень до 3 млн грн – 50 підписів", – наголосив начальник відділу громадського партнерства Львівської міської ради Орест Файфурка.

За його словами, проекти, які виносять на Громадський бюджет, повинні реалізовуватися з метою покращення інфраструктури міста: нові громадські простори, дитячі майданчики, території біля дитячих садків, шкіл.

Крім цього, ремонтні роботи на об’єктах не повинні перевищувати 50% вартості цілого проекту: 50% – ремонтні роботи, а інші 50% – закупівля нового обладнання, техніки.

Нагадаємо, на Громадський бюджет-2018 загалом подали 160 проектів. Також на облаштування скверу на вул. Миколайчука, який був одним із проектів Громадського бюджету, місто виділило близько 500 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.