Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво дороги

Понеділок, 23 вересня 2019, 14:34

У Львові триває капітальний ремонт заїзду до Голосківського кладовища

будівництво дороги

На вул. Миколайчука у Львові облаштовують колектор дощової каналізації і укладають основу під асфальтування проїздної частини. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Наразі 300 м дороги вже готові. Як зазначає підрядник, будівництво ускладнює сипучість грунтів. 

"Об'єм робіт великий, тож я б хотів, щоб компанія показала динаміку. Темпи, які я бачу, наразі мене не задовільняють: від попереднього виїзду об'єм робіт змінився недостатньо. Цю дорогу ми мали зробити давно", – зазначив міський голова Андрій Садовий. 

Крім того, мер Львова пропонує взяти на субпідряд ще одну компанію та вимагає від ремонтників щоденні звіти. 

Зазначимо, Львівська міська рада виділила на будівництво дороги до Голосківського цвинтаря 10 млн грн. 

Підрядник повинен відремонтувати ділянку довжиною 1,6 км від вул. Пилипа Орлика до в'їзду на Голосківський цвинтар. Зокрема в рамках ремонтних робіт передбачають реконструкцію всіх інженерних мереж, облаштування нового дорожнього покриття та прокладання тролейбусної лінії.

Загальна кошторисна вартість становить 93 млн грн. На цей рік на роботи передбачили 10 млн грн: 7 млн грн з бюджету розвитку і 3 млн грн коштів Громадського бюджету, адже ремонт цієї вулиці є одним з великих проектів-переможців Громадського бюджету. 

Нагадаємо, Львівська міськрада планує виділити ділянку площею 2,2 га біля Голосківського кладовища на створення крематорію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.