Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кафе "Соната" в Самборі

vinteresah.com

П'ятниця, 4 жовтня 2019, 11:20

У Самборі в кафе Соната отруїлося четверо людей

кафе "Соната" в Самборі

Усіх постраждалих із симптомами гострої кишкової інфекції госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА.

1-2 жовтня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію в інфекційне відділення Самбірської центральної районної лікарні пацієнтів із симтомами гострої кишкової інфекції.

Усі постраждалі напередодні харчувались в кафе "Соната" у місті Самбір. Всього госпіталізовано 4 особи (1 дитина). Стан пацієнтів середньої важкості. 

Всім госпіталізованим здійснюється комплекс лікувально-діагностичних заходів відповідно до клінічних протоколів МОЗ України.

Нагадаємо, 17 вересня до лікарні потрапили 7 осіб, які харчувались у львівському ресторані Сінатра, відтак поліція відкрила кримінальне провадження.

Додамо, раніше до лікарні потрапили 12 осіб, які харчувались в ресторані "Фазенда" у Яворівському районі, також госпіталізували відвідувачів ресторану "Княжий двір", що у селі Сокільники Пустомитівського району, – поліція відкрила кримінальне провадження.

Крім цього, на поминках в Турківському районі отруїлися 10 людей та на весіллі в кафе "Хутір", що у Золочеві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.