Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан "Княжий двір"

snap.com.ua

Четвер, 1 серпня 2019, 11:11

Поліція відкрила провадження через отруєння 12 відвідувачів ресторану у Сокільниках

ресторан "Княжий двір"

До лікарні госпіталізували з кишковою інфекцією 12 відвідувачів ресторану Княжий двір – поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 31 липня, станом на 16.00 год до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні та інфекційного відділення Пустомитівської центральної районної лікарні потрапили ще 12 відвідувачів ресторану, загалом з підозрою на харчове отруєння госпіталізували 12 людей.

Усі вони святкували день народження та хрестини в ресторані "Княжий двір" у селі Сокільники Пустомитівського району.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання – штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Наразі встановлюються обставини події, призначені експертизи, досудове розслідування триває.

Зазначимо, у червні 40 відвідувачів кафе "Озон" Кам’янко-Бузького району отруїлися та потрапили до лікарні, а цього ж місяця у ресторані "Червона рута" на вул. Хуторівка, 26 у Львові на весіллі отруїлося 49 гостей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.