Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

city-adm.lviv.ua

Середа, 14 листопада 2012, 14:34

Садовий і виконком освоюють бюджет в ручному режимі – голова бюджетної комісії

Виконавчі органи Львівської міськради на чолі з міським головою Андрієм Садовим намагаються освоювати бюджет розвитку міста в ручному режимі.

 

Про це сьогодні, 14 листопада, заявив голова комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Яромир Самагальський.

За словами Самагальского, в бюджеті розвитку, прийнятому 26 квітня, виконавчі органи не виконують багато пунктів.

«Ви знаєте, що ми брали одну позику в ЄБРР по проекту трамваю №6 і №2 – і цей проект абсолютно не рухається. А кошти, які закладені в цей проект – 38 мільйонів євро – вони лежать фактично в банку, але ми платимо за обслуговування цих коштів», - розповів Самагальский.

Він додав, що з виділених за цим проектом на підприємство «Львівелектротранс» 12-ти мільйонів євро не використана жодна копійка.

При цьому, наголосив голова бюджетної комісії, за обслуговування цього боргу місто палати щороку 1 млн 800 тис грн..

Міський голова Львова Андрій Садовий натомість наголосив, що міська рада не отримує достатньо фінансування на оплату таких поточних потреб, як телефонний зв'язок чи то доставка та відвезення кореспонденції.

Самагальський назвав таку заяву Садового «пересмикуванням акцентів».

Додамо, що на сьогоднішній сесії Львівської міськради ухвалена низка змін до міського бюджету та бюджету розвитку. Зокрема, збільшені асигнування на зарплатню у розмірі 2 млн. 11 тис. грн. для чотирьох департаментів Львівської міськради.

Також депутати проголосували за виділення 1 млн. гр. на підтримку проекту трамваю на Сихів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.