Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бійка фанатів

city-adm.lviv.ua

Четвер, 7 листопада 2019, 11:36

Через бійку футбольних фанатів у Львові посилять охорону стадіону Арена Львів

бійка фанатів

Львівська міськрада скерувала листи до поліції і СБУ щодо посилення охорони стадіону під час проведення матчу Олександрія – Сент-Етьєн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міськрада Львова скерувала листи у ГУ Нацполіції у Львівській області та у СБУ Львівщини з проханням посилити заходи безпеки на стадіоні "Арена Львів" під час матчу між футбольними клубами "Олександрія" – "Сент-Етьєн", який відбудеться сьогодні о 22:00 год.

"Говорив з керівником поліції області та керівником СБУ. Прошу правоохоронців забезпечити ввечері порядок і безпеку під час матчу" – написав міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, вчора на площі Галицькій футбольні фанати з України, Франції та Німеччини влаштували масову бійку. Правоохоронці затримали 12 учасників бійки, з них четверо є 20-22-річними львів'янами, інші – іноземці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.