Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

П'ятниця, 29 листопада 2019, 10:50

У Львові стартував Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

Центр зайнятості

28 листопада у міському центрі зайнятості проходив Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє Львівський міський центр зайнятості.

Вчора, 28 листопада, у приміщенні Львівського міського центру зайнятості на вул. Княгині Ольги, 122 відбувся Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю.

У ярмарку взяли участь представники 28 роботодавців, які запропонували 260 вільних місць праці за 40 професіями та спеціальностями. Під час заходу роботодавці міста отримали 21 резюме та провели співбесіди з 177 претендентами на заявлені вакансії, за результатами яких попередньо підібрали для працевлаштування 52 особи та досягнули домовленості про стажування двох осіб, з їх подальшим працевлаштуванням.

Також шукачі роботи взяли участь у семінарі "Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме", учасниками якого були представники ГО "Безоплатна правова допомога" та Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Особи з інвалідністю, які проходили навчання за рахунок коштів Львівського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів, прослухали семінар з техніки пошуку роботи та мали можливість застосувати практичні навички з написання резюме.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.