Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 12 грудня 2019, 14:56

Поліція відкрила кримінальне провадження через вибиті двері у сесійну залу

поліція

Правоохоронці встановлюють обставини події та причетних осіб.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 12 грудня, близько 9:40 у поліцію надійшло повідомлення про те, що група осіб, пошкодивши вхідні двері у будівлю Шевченківської районної адміністрації, зайшли у сесійну залу.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, співробітники управління превентивної діяльності, поліції діалогу, інших служб та підрозділів поліції Львівщини на чолі із т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області старшим лейтенантом поліції Дмитром Міхальцем.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за хуліганство. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Поліцейські встановлюють причетних осіб та обставини події.

Нагадаємо, сьогодні у Львові активісти вибили двері в сесійну залу. Представники добровольчих організацій увірвалися в Шевченківську райдержадміністрацію, щоб поговорити з Андрієм Садовим.

Додамо, представники добровольчих організацій Львова вимагають видання Садового видалити статтю, де їх назвали галицькими тітушками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.