Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття руху

Патрульна поліція

Середа, 22 січня 2020, 12:43

Львівські шахтарі перекриють міжнародну трасу через заборгованість із зарплати

перекриття руху

Шахтарі ДП "Львіввугілля" завтра перекриють трасу Львів – Рава-Руська, якщо сьогодні не отримають заборговану заробітну плату.

Про це повідомив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook. 

За його словами, завтра, 23 січня, з 10:00 до 13:00 шахтарі ДП "Львіввугілля" перекриють трасу Львів – Рава-Руська (в районі с.Добросин), якщо сьогодні не отримають заборговану заробітну плату за серпень-грудень 2019 року.

 

"Регіональне об’єднання Незалежної профспілки гірників України м. Червонограда направило звернення на ім’я президента України, голови Верховної Ради, прем’єр-міністра, урядовців у якому повідомляє про свою готовність до радикальних дій у випадку непогашення зарплатної заборгованості перед шатрами ДП "Львіввугілля" – написав Михайло Волинець.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Львівській ОДА голови профспілок шахтарів оголосили голодування. Профспілкові працівники вимагають виплатити шахтарям заборгованість із зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.