Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Личаківська РА

Понеділок, 17 лютого 2020, 14:00

Личаківська РА втратила більше 900 тисяч через неефективність чиновників

Личаківська РА

Аудитори виявили у Личаківській РА втрати з бюджету на 900 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Державної аудиторської служби України.

Держаудитслужба провела ревізію фінансово-господарської діяльності Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради  з 1 січня 2017 року по 30 вересня 2019 року та виявила, що з бюджету міста було витрачено понад 900 тис грн.

Зокрема, аудитори виявили зайві виплати бюджетних коштів через завищення підрядними організаціями обсягу і вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт на понад 522 тис грн, завищення вартості послуг з облаштування благоустрою території на 288 тис грн й зайву сплату майже 51 тис грн єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування.

"Також виявлено нецільове використання 39 тис грн: за рахунок коштів міського бюджету проведено соціальні виплати особам, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, які підлягають виплаті за рахунок коштів державного бюджету", – наголосили у Держаудитслужбі.

Наразі за допущені порушення на двох посадовців Личаківської РА складено протоколи за ст. 164-2 КУпАП, що карається штрвфом від 8 до 15 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, на початку року аудитори виявили у Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ України фінансові порушення на 382,6 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.