Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 28 квітня 2020, 15:32

У Львові на час карантину підприємців, що не працюють, звільнили від податку

Львів

Львівські депутати підтримали рішення про звільнення від сплати єдиного податку ФОПів, які не працюють під час карантину.

Сьогодні, 28 квітня, на позачерговій сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до ухвали про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців, які здійснюють господарську діяльність, а також звільнили підприємців від сплати податку за оренду комунальних приміщень.

Відтак, з 1 квітня до 30 червня ФОПів першої та другої групи, які не вели діяльність під час карантину, звільняють від сплати єдиного податку.

Як пояснила директорка департаменту економічного розвитку Львівської міськради Ірина Кулинич, це рішення має на меті підтримали тих підприємців Львова, діяльність яких є під забороною на час карантину.

Крім цього, з 17 березня й до завершення карантину таким підприємцям не нараховується орендна плата за користування комунальними приміщеннями Львівської міськради, також скасовується туристичний збір у готелях й оренда рекламних площ.

Нагадаємо, 27 березня виконком Львівської міськради прийняв рішення про впровадження низки заходів у місті для підтримки малого та середнього бізнесу.

Додамо, ще 16 березня міська комісія з питань ТЕБ і НС запропонувала скасувати орендну плату для продуктових магазинів і аптек на час карантину, які користуються комунальними приміщеннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.